Slagen voor je theorie-examen? Bij Bruinsma Verkeersopleidingen in Utrecht bieden we op zaterdagen uitgebreide theoriecursussen aan, waar we je klaarstomen voor het examen! Onze manier van lesgeven maakt het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan de cursus.

Wij bieden hoogwaardige cursussen aan die jou de kennis en vaardigheden geven die nodig zijn om te slagen. De theoriecursus is gericht op veel herhaling, waardoor je razendsnel alle ins en outs van de stof begrijpt. Hierdoor ga je vol vertrouwen het theorie-examen in!

WAAROM JE ZO SNEL MOGELIJK JE THEORIE-EXAMEN MOET HALEN

Vanaf 1 mei 2024 kunnen rijscholen pas praktijkexamens inplannen nadat het theorie-examen is behaald. Dit betekent dat de druk om snel je theoriecertificaat te behalen groter is dan ooit tevoren. Bij Bruinsma Verkeersopleidingen begrijpen we deze noodzaak, daarom bieden we theoriecursussen aan die je helpen snel en effectief voor te bereiden.

AUTO THEORIECURSUS

Onze auto theoriecursus is ontworpen om jou grondig voor te bereiden op het examen. Tijdens interactieve lessen op zaterdagen behandelen we de volledige theorie, bieden we examentraining aan en geven we je ruimte om al je vragen te stellen.

Ons doel is om je vol vertrouwen en zonder concessies het examen te laten afleggen. Belangrijk om te vermelden is dat enige voorkennis van de theorie noodzakelijk is.

De kosten voor deze cursus bedragen slechts €125*, inclusief het theorie-examen, het theorieboek en onbeperkte deelname aan de cursus. Mocht je onverhoopt zakken, dan kun je de cursus eindeloos herhalen. Voordat wij het theorie-examen kunnen inplannen is het van belang om ons te machtigen via mijn.cbr.nl met de code: 6270F1.

*Tarieven 2024 (prijswijzigingen voorbehouden).

IN 1 KEER ALLES GOED GEREGELD VOOR JE AUTO THEORIE
SCHRIJF JE NU IN!

Wacht niet langer, meld je vandaag nog aan voor een theoriecursus bij Bruinsma Verkeersopleidingen! Plan de theoriecursus eenvoudig online in en haal binnen no time je theorie-examen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *